Skip to content

Kalender for Esbjerg Fotoklub

Uge Ugedag Dato Aktivitet
33 Tirsdag 16. aug Udflugt til Marsk-tårnet
      Vi kører til de nye Marsk-tårn ved Marbæk for at fotografere både tårn og udsigten over marsken. For at nå at tage billeder både før og ved solnedgang er der afgang fra klubben kl. 18:30. Der er ca. 50 min kørsel til  Hjemstedvej 60, 6780 Skærbæk
34 Tirsdag 23. aug Grill-aften hos Palle
      Tid til den årlige grill-aften efter sommerferien, hvor Palle i år vil ligge have til. Klubben vil stå for at tænde op i grillen og servere brød/salat/dressing. Medbring selv din store bøf, frankfurter eller andet ekstra til grillen. Medbring gerne jeres bedre halvdel, så de kan møde klubbens medlemmer og se hvem I vil bruge hver tirsdag aften sammen med. Adressen sendes på mail inden mødet.
35 Tirsdag 30. aug Udendørs modelfotografering
      Vi har fundet et par dygtige modeller, som vi alle kan få lov at fotografere. Medbring gerne blitz for ekstra gode billeder. Lokaliteten i Esbjerg for foto-shootet oplyses senere. 
36 Tirsdag   Se billeder fra august-udflugt + print til 3. klubkonkurrence
      Vi samles i klubben og ser og diskuterer billeder fra de seneste to udflugter. Medbring op til 5 af dine fotos fra Marsk-tårnet og modelfotografering i august. Der er desuden snart aflevering til årets 3. klubkonkurrence hvor der kun deltages med printede billeder, og derfor vil der blive mulighed for hjælp til at printe sine billeder i klubben denne aften
37 Tirsdag 13. sep  Sort Sol + Galleri Bag Diget
      Det er sæson for sort sol over nationalpark vadehavet. Endnu en gang vil vi jagte det perfekte skud hvor tusinder af stære letter sig over solnedgangen. Efterfølgende vil der være en kop kaffe ved besøg på galleri Bag Diget. Præcis mødested oplyses inden klubaftenen.
38 Tirsdag 20. sep. 
  1. klubkonkurrence – Resultat
     

Der er kommet bedømmelse af vores konkurrencebilleder afleveret før sommerferien. Vi mødes i klubben og ser billeder og får afsløret vinderne. Begynd allerede nu at tænke over hvad I vil deltage med i næste konkurrence.

39 Tirsdag 27. sep 2. klubkonkurrence – Resultat
      Der er kommet bedømmelse af vores konkurrencebilleder afleveret før sommerferien. Vi mødes i klubben og ser billeder og får afsløret vinderne. Begynd allerede nu at tænke over hvad I vil deltage med i næste konkurrence.
40 Tirsdag 4. okt Mini-fotomaraton
      Kan du fotografere bestemte ting under tidspres? Sådan arbejder mange professionelle fotografer dagligt. Vi prøver dette hvor vi på 2 timer skal tage 4 fotos passende til 4 kategorier som afsløres ved starten. Efter introduktion i klubben er der frit valg for hvor i byen man finder sit vinder-motiv. 
41 Tirsdag 11 okt.   Rengøring i klubben + øl/vand
      Der trænger til en oprydning og rengøring af vores klublokaler. Med mange hænder kan der udrettes meget på 1½ time. Efter en god indsats vil klubben være vært for en øl/vand til en hyggesnak.
42 Tirsdag 18. okt Efterårsferie – Fri leg
      Mange tager på efterårsferie, så vi lægger ikke en spændende aktivitet fast denne dag. Der vil dog være åbent i klubben til en fotosnak, eller en tur ud hvis vejret er godt. 
43 Tirsdag 25

 Foredrag – Hedensted fotoklub

     

Vi får besøg af et par erfarne fotografer fra Hedensted fotoklub, der vil vise sine billeder og fortælle om deres oplevelser som fotograf og medlem i en fotoklub. Der vil være kaffe og småkager i klubben.

44 Tirsdag 1. nov Foredrag – Claus fortæller om München tur 
     

Vi overvejer en klubtur til Mûnchen – Claus fortæller lidt om byen og muligheder. 

44 Søndag 6. nov Fotografering på Tirpitz museum
      Vi tager på udflugt til Blåvand, hvor vi har fået fribilletter til de nye populære Tirpits museum. Museet indeholder uttalige fotomotiver, både historiske og arkitektoniske. Efterfølgende vil museet gerne have en kopi af vores bedste billeder fra dagen. 
45 Tirsdag 8. nov 3. klubkonkurrence – Resultat
      Der er kommet bedømmelse af vores årets 3. konkurrence, hvor der denne gang kun kunne deltages med printede fotos. Vi mødes i klubben og ser billeder og får afsløret vinderne.
46 Tirsdag 15.nov Fotografering med lys i mørket
      De mørke tider giver nogle udfordringer, men også muligheder hvis man har et stativ og kender sit kamera med instillinger til længere lukkertider. Medbring gerne lys, ind, ståluld, eller andet der kan give nogle sjove billeder.
47 Tirsdag 22. nov Redigering af en andens billede
      Mange af os har sin egen stil, og en del af det ligger i billedredigeringen. Inden klubaftenen bliver der udleveret 2 RAW-filer, som vi vil se hvordan medlemmerne beskærer, redigerer og manipulerer med. 
48 Tirsdag 29. nov Stjernehimmel fotografering
      Kameraet kan give billeder af mælkevejens stjerne, mere imponerende en hvad det mensklige øje kan se. Vi håber på en skyfri aften og kører væk fra storbyens lys for at fotografere stjernehimlen. Husk stativ, for dette kræver mere en rolig hånd. 
49 Tirsdag 6. dec Årets billede – Resultat
      Året sidste konkurrence, og årets to bedste billeder skal findes. Årets dommer bliver en lokal kunstner, som måske har et anderledes syn på fotografi og gode billeder. Efter bedømmelsen vil der nok være tid til at klippe noget julepynt til fredagens julefrokost.
49 Fredag 9. dec Julefrokost
      Den årlige julefrokost med julemusik, hygge, sild, snaps, risalamande og alt hvad der ellers hører til. For blot 100 kr. er der mad, snaps, øl/vand og risalamande ad libitum så længe vi orker.
50 Tirsdag 13. dec Julelys i gågade og på skøjtebane
      Byen er blevet pyntet, og lysene på torvets store juletræ er blevet tændt. Vi tager gåturen fra klubben op til julelysenere ved rundkørslen, videre gennem den flotte gågade og slutter ved skøjtebanen på torvet. Husk stativ og varmt tøj
51 Tirsdag 20. dec Juleafslutning og kig på billeder fra seneste udflugter
      Vi holder vi afslutning med gløgg og æbleskiver i klubben. Medbring gerne 4-5 billeder fra vores seneste udflugter med aftenbilleder af stjernehimmel og julebelysning. 
52 Tirsdag 27. dec Juleferie
      Tak for i år. Vi håber at folk selv får brugt kameraet i juleferien. Vi ses i 2023.