Skip to content

Kurt Christensen

_KCH7602 besk

Medlem siden: 2017

Webside: https://www.facebook.com/kurt.christensen.900

Kurt Christensen har fotograferet siden midten af 1970’erne, først i sort/hvid, hvor han selv fremkaldte film og lavede forstørrelser. Da pengene var små, købte han film hjem i 30 m spoler, som han så spolede over på kassetter. Han forsøgte sig også med specialfilm – det var en spændende tid.

Senere fik han råd til at fotografere i farver og en helt anden verden lå for hans fødder.

Han ”blev digital” i 2002. Hvor man på film måtte vente på at se resultatet, kan man nu se det med det samme. Han arbejder i dag gerne med Photoshop, hvor en ny verden har åbnet sig med alle de kreative muligheder. 

”Jeg fotograferer mest natur, meget gerne makro/tæt på af guldsmede og andet ’kryb’, såsom hugorme og firben. Der er ikke noget så skønt, som at komme ud en sommerdag og ’snige’ sig ind på sit ’bytte’ og skyde nogle gode billeder. Jeg fotograferer også gerne fugle, hvor jeg bruger bilen som fotoskjul, eller en af de opsatte fugletårne i vore naturområder. Der skal tålmodighed til, for dyr kan man ikke instruere – man må tage dem som de er. Det gør glæden ved et vellykket billede så meget større.

Udvalg af Kurts billeder