DI37: Fernisering aflyst, Udstillingsperiode forlænget

DI37-4889

Til alle venner af Esbjerg Fotoklub!

Som alle andre har vi løbende fulgt udviklingen i Covid-19 situationen, hvor virussen fortsat ”leger kispus” med os. I forbindelse med den planlagte åbning af udstillingen på mandag d. 21. september har vi selvfølgelig også ført en dialog med Hovedbiblioteket om sikkerhed. I betragtning af de seneste dages udvikling – og af hensyn til alles sikkerhed og sundhed – har vi nu desværre og med beklagelse besluttet at aflyse åbningsceremonien.

Selv om ferniseringen er aflyst, vil vi gerne understrege, at selve udstillingen finder sted som planlagt, dvs. at den kan beses fra d. 21. september, kl. 16:30. Samtidig har vi i samråd med Hovedbiblioteket besluttet at forlænge udstillingsperioden med en måned (altså til d. 24. november), således at alle kan få lejlighed til at nyde de mange billeder uden frygt for unødig trængsel.

Den foregående 36. Internationale Fotoudstilling (DI36) var en stor succes med et rekordstort besøg. I betragtning af DI37s stærke internationale udstillere og at udstillingen vil have 20 % flere værker, håber vi stadig på, at mange vil lægge deres vej forbi udstillingen – nu i den forlængede udstillingsperiode.