Comeback for analogfotografi – også i Esbjerg Fotoklub

2021-05-04_6091c8f344b94_AnaloguePix

Analogfotografi – altså klassisk fotografi med mørkekammer og væsker – oplever lige nu en renæssance. Flere og flere synes, at det er sjovt at arbejde i mørkekammeret og at se billedet på næsten magisk vis dukke op i fremkalderskålen. Flere og flere værdsætter også det ganske særlige billedudtryk, som kendetegner de klassiske, sølvbaserede fotos. Derfor har to medlemmer af klubben, Martin Bogdahn Paulsen og Mads-Peter Glass, taget initiativ til at (gen)introducere denne form for fotografisk arbejde i Esbjerg Fotoklub, med mørkekammer og råd og dåd til interesserede. De står parate til at besvare dine spørgsmål. Hvis du har lyst til at arbejde med negativer og forstørrelser, så kom og vær med på en rejse tilbage til fremtiden! Send en e-mail til Martin: martinbp@bbsyd.dk.