Nationale skudt igang !

foto_niels_linneberg_DSF5978-Edit

På trods af en varm sommerdag mødtes ni dommere fra hele landet, repræsentanter fra SDF’s bestyrelse og en flok hjælpere fra Esbjerg Fotoklub i lørdags til jurering af alle indsendte billeder til Nationale 2016.

De mange indsendte billeder blev omhyggeligt vurderet af de tre dommergrupper bestående af Mads Henriksen, Peter Birk, Benny Rytter, Stefan Nielsen, Bjarne Hyldgaard, Niels Jørgen Valentin, Roland Jensen, René Roalf og Susan Kipp.

Efter en lang lang dag er pointene givet, billeder antaget, medaljer og diplomer er fordelt, og vi ser frem til at kunne præsentere det hele ved et rigtigt spændende Landsmøde d. 7-9 oktober i Esbjerg !

foto_niels_linneberg_DSF5955-Edit

foto_niels_linneberg_DSF5958-Edit

foto_niels_linneberg_DSF5981-Edit

 

Der er lukket for kommentarer.